Eetcafé

Gewoon goed eten & drinken

De sfeer van vroeger herleeft in het oud-Hollands ingerichte bruine café, waar veel van de authentieke inrichting bewaard is gebleven.

Daarnaast hebben wij een deels overdekt terras waar je kunt genieten van één van onze vele speciaalbieren of een lekker wijntje in combinatie met onze lunch- en diner gerechten

Je kunt bij ons:

  • Lekker lunchen of dineren met onder andere een baquette zalm, boerenomelet of een Hollandse biefstuk met kruidenboter!
  • Een heerlijk glas getapte Grolsch, ons eigen speciaalbier of toch één van onze vele andere speciaalbieren(+/- 60) drinken!
  • Een potje biljarten, kaarten of darten

Het eetcafé is uitgebreid met maarliefst 20 extra zitplekken. Toch zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via 074-3575202

Daarnaast beschikt Eetcafé Dwars over een ruime parkeerplaats, waardoor wij de perfecte locatie zijn om uw fietstocht te beginnen.

Zin in een kopje koffie met Twentse krentenwegge of liever een ambachtelijke appeltaart met slagroom? Een biertje van de tap met een portie bitterballen? Of kiest u uit één van de smakelijke lunch– of dinergerechten op onze kaart? Bij Dwars is niks te gek en niets teveel.

Bekijk hiernaast onze uitgebreide menukaart.

Feestje geven?

Feestje geven?

Feestje geven?

Ons vernieuwde biljartzaaltje grenst aan ons eetcafé en is om te toveren tot jouw eigen kroeg! Het biljart zakt dan namelijk in de grond. Dus wil je jouw verjaardag geven maar is de groep eigenlijk te groot voor thuis? Dan is dit zaaltje perfect voor jou!
Het biedt plaats aan +/- 40 gasten, hierbij kun je kiezen voor een hapje en een drankje of ga je voor een uitgebreid buffet?

Uiteraard biedt onze zaal plaats voor een groter feest! Voor de mogelijkheden klik HIER.