Focus op de zaak

Social media bericht: “2023 was al een kleine voorbode waarin we al veel veranderd/vernieuwd hebben, denk aan de schilderwerken en nieuwe meubels in de zaal, de nieuwe bakwand en toebehoren in de cafetaria en de nieuwe meubels in het eetcafé. Wij hebben dan ook besloten ons volledig op onze zaak te willen richten, dus ons mooie eetcafé, onze vernieuwde zaal en onze diverse cafetaria. Wij vinden namelijk het persoonlijke contact het mooiste aan ons vak.
Dit houdt dus in dat wij (deels) stoppen met catering. Wij willen iedereen die ons altijd wist te vinden bedanken en natuurlijk voor alle complimenten die we, gelukkig, vaak kregen. Wel zijn er in overleg mogelijkheden voor een buffet vanaf 40 personen. Uiteraard is het mogelijk om in onze vernieuwde zaal een feestje te geven en kunnen we jullie daar voorzien van de buffetten en lekkernijen zoals je bij onze catering gewend bent. We hopen jullie dan ook in groten getale te mogen ontvangen in onze zaak!

Dit houdt ook in dat wij geen losse koelwagens met drank meer verhuren. Volledig verzorgde feesten op locatie in overleg.

We hopen op jouw begrip en zien de toekomst samen met jou positief tegemoet!

Bericht delen